неділя, 25 грудня 2016 р.

 Тиждень англійської мови



З 12  по 16  грудня  2016  року в школах Зимнівської громади проходив тиждень англійської мови. Учні шкіл  брали активну  участь у  різноманітних заходах.Метою тижня було вдосконалити мовні, мовленнєві навички; формувати вміння концентрувати увагу; посилити культурознавчий  аспект в змісті навчання мови;виховувати інтерес до вивчення англійської мови.
  
Предметний тиждень НВК с.Зимне розпочався із конкурсу проектних робіт (плакатів) “English poets and writers”. Учні 6-11 класів представляли свої дослідження життя та творчості вибраного митця на папері.У школах с.Льотниче та с.Бубнів учні показували свої уміння рогадувати ребуси та кросворди англійською мовою.
13 грудня учні 5-11 класів ЗОШ с.Бубнів брали участьу розважально-пізнавальна гра “Traveling to English”, а учні НВК с.Зимне змагалися у квест-грі “Find and guess” .Учасники  гри поринули  у чарівний світ англійської поезії, виконуючи цікаві творчі завдання та шукаючи рядки із вірша і комбінуючи їх в єдиний твір, в той час коли у ЗОШ с.Селець та НВК с.Льотниче відбувався конкурс малюнів із їх захистом іноземною мовою.
    14 грудня до завершення Року Шекспіра в Україні  у школах громади були проведені інтелектуальні ігри, відкриті уроки та перегляди творів митця англійською мовою.
    У четвер   учні шкіл мали можливість ознайомитися із культурою, географічним положенням, флорою та фауною англомовних країн під час прес-конференції «Подорож до англомовних країн», вікторини та "Брейн-Рингу".

     16 грудня школи підбивали підсумки Тижня англійської мови, окрім цього в НВК с.Льотниче відбулася виставка стінгазет “Marry Christmas and Happy New Year!”, у ЗОШ с.Бубнів учні представляли драматизацію казки «Попелюшка», а учасниці 3-6 класів НВК с.Зимне змагалися за звання Miss English.

Немає коментарів:

Дописати коментар